Verkoop

Een verkoop is de handeling van het verkopen van een product of dienst in ruil voor geld of andere compensatie. Het is een daad van voltooiing van een commerciƫle activiteit.
De verkoper of verkoper – de leverancier van de goederen of diensten – vult een verkoop als reactie op een overname of een krediet of een verzoek. Er volgt het verstrijken van de titel (het eigendomsrecht) in het item, en de toepassing en de gepaste afwikkeling van een prijs, de verplichting voor die ontstaat als gevolg van de eis van de verkoper om de eigendom passeren. In het ideale geval een verkoper ermee instemt op een prijs waarvoor hij gewillig delen met de eigendom van of aanspraak op het item. De koper, hoewel een partij bij de verkoop, niet uit te voeren van de verkoop, alleen de verkoper dat doet. Om precies te zijn de verkoop voltooid voorafgaand aan de betaling en geeft aanleiding tot de verplichting van betaling. Als de verkoper voltooit de eerste twee bovenstaande stappen (toestemming en overlijden eigendom) van de verkoop voorafgaand aan de afwikkeling van de prijs, de verkoop blijft geldig en geeft aanleiding tot een verplichting om te betalen.

Leave a Reply