Payrolling en verkoop

Hoe weet je nu voor welk payrolling bedrijf je het beste kan kiezen? Dit zal voor iedereen verschillend zijn, voor de een is het gevoel bij een bedrijf belangrijk en voor een ander kan de laagste prijs de doorslag geven. Daarentegen zijn er wel een aantal punten waar op gelet kan worden bij het kiezen van een payrollbedrijf wat het makkelijker maakt om een goed keuze te maken. Ga allereerst na hoeveel een payroll bedrijf vraagt voor haar diensten. Bedrijven die payrolling diensten aanbieden brengen maximaal vijf procent over de factuur in rekening. Vraag daarnaast naar de minimummarges van het bedrijf en aanvangskosten. Kijk daarnaast is goed rond. Vraag offertes aan bij verschillende payrolling bedrijven en vergelijk de condities, voorwaarden en prijzen van deze bedrijven. Controleer daarnaast of het bedrijf voldoet aan de NEN-normering 4400-1. Deze norm bevat eisen om een payrolling bedrijf te toetsen en te beoordelen zodat deze naar behoren functioneert. Controleer daarnaast of het bedrijf is aangesloten bij een brancheorganisatie van uitzendondernemingen. Hierbij kan worden gedacht aan bijvoorbeeld ABU, NBBO en VPO.  Verder heeft u de mogelijkheid om werknemers in te huren via een bedrijf dat payrolling diensten aanbiedt. Als ondernemer ben je toch het liefste bezig met de kerntaak; tijd en energie steken in je eigen bedrijf in plaats van de administratie. Daarom is het mogelijk om werknemers in te huren via een payrollbedrijf. Dit kan verschillende oorzaken hebben.

Leave a Reply